Puchar Konfederacji Zachodniej - Szczecin 2015
Są drobne zmiany w organizacji. Oczywiście zmiany są tylko po to aby ułatwić Wam poruszanie się po terenie - inne rozlokowanie elementów zawodów (patrz ostatnia mapka). Ponadto, po czwartkowym rekonesansie i ponownej weryfikacji, podjęliśmy decyzję o ustawieniu toru z 40 celami.
www.strzelectwo.szczecin.pl
Wszyscy wiedzą, że są rzeczy niemożliwe do zrobienia, aż znajdzie się taki, co o tym nie wie i je czyni.
Wszyscy wiedzą, że są rzeczy niemożliwe do zrobienia, aż znajdzie się taki, co o tym nie wie i je czyni.
Poniżej link do aktualnej listy zarejestrowanych uczestników zawodów:
PKZ Szczecin 2015
PKZ Szczecin 2015
Ostatnio zmieniony 2015-06-09, 22:54 przez MASZOT, łącznie zmieniany 1 raz.
Informacyjnie,
nie wiem jak "Pokoje Gościnne na Słonecznej", ale dostałem info że w hotelach Ibis Budget i Jantar nie ma już wolnych miejsc w terminie 20/21 czerwiec. Z proponowanych miejsc są jeszcze wolne pokoje jedno i dwuosobowe w hotelu Kapitan, i własnie tam zrobiłem rezerwacje. Może ktoś jeszcze dołączy ?
1. Elka
2. Tomx
3. Jester
4. ArturR
nie wiem jak "Pokoje Gościnne na Słonecznej", ale dostałem info że w hotelach Ibis Budget i Jantar nie ma już wolnych miejsc w terminie 20/21 czerwiec. Z proponowanych miejsc są jeszcze wolne pokoje jedno i dwuosobowe w hotelu Kapitan, i własnie tam zrobiłem rezerwacje. Może ktoś jeszcze dołączy ?
1. Elka
2. Tomx
3. Jester
4. ArturR
Równocześnie z szczecińskimi zawodami Pucharu Konfederacji Zachodniej odbędą się zawody II-go Memoriału im. Zenona Maciejewicza.
Punktacja będzie w ramach strzelania PKZ ale brana tylko z 30, spośród rozstawionych 40 celów.
Informacja, które to będą cele zostanie podana podczas odprawy przed zawodami.
Organizator przewidział ciekawe nagrody.
Serdecznie zapraszamy.
Punktacja będzie w ramach strzelania PKZ ale brana tylko z 30, spośród rozstawionych 40 celów.
Informacja, które to będą cele zostanie podana podczas odprawy przed zawodami.
Organizator przewidział ciekawe nagrody.
Serdecznie zapraszamy.