Witam

Tutaj można się przywitać
hokano

Witam

Post autor: hokano »

Witam kolegów i koleżanki !

Mam na imię Michał z radością informuję że niedługo dołączę do waszego strzeleckiego grona. Czemu niedługo ? Ponieważ dzisiaj zamówię swoją pierwszą wiatrówkę :D. Wybór padł HW95 więc mam nadzieję że będę zadowolony.
Co do mojej osoby to w sumie nie ma co się rozpisywać - pochodzę z Włocławka, jednak od dłuższego czasu mieszkam w Gnieźnie :). Kilka lat temu bawiłem się w ASG, ale z powodu przeprowadzki, straceniu ekipy do strzelania oraz czasu musiałem porzucić hobby. Wtedy pomyślałem żeby wejść w "strzelanie precyzyjne" (a napewno precyzyjniejsze niż ASG :D) i tu pojawiła się myśl kupna wiatrówki. Nie dość że jest to coś co od zawsze lubiłem (strzelanie) to dodatkowo można spędzać czas na łonie natury.
I co do tego łona ... wiem, że organizujecie strzelania na strzelnicy w Poznaniu co weekend (na których bardzo chętnie chciałbym się pojawić), ale z racji zamieszkania nie często będę mógł się tam stawiać. Tutaj pada pytanie (odrazu tutaj - nie chce zaśmiecać forum wątkami). Czy jest ktoś z waszego, a w sumie już naszego, zacnego forum kto jest z Gniezna bądź bliskich okolic kto mógłby polecić sprawdzone miejsce do strzelania ?
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Witaj,

Serdecznie zapraszam do wspólnego strzelania. W najbliższą niedzielę robimy zawody, więc warto się pojawić i zobaczyć o co w tym strzelectwie terenowym biega.

Z Gniezna jak dotąd mamy 3 użytkowników forum licząc Ciebie. Sprawdź może jeszcze na forum http://bron.iweb.pl/ lub http://www.e-tawerna.pl/ .

Pozdro ;-)
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

Cześć bierz HW i wpadają w niedziele na zawody zabawa gwarantowana
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
hokano

Post autor: hokano »

Do niedzieli to chyba nie dojdzie bo zamawiam z AKhobby, a wiem że z tego sklepu idą dość długo :D
Awatar użytkownika
Marecki

Re: Witam

Post autor: Marecki »

Witaj :-D

Przyjedź na zawody nawet bez karabinka.
Pozdrawiam
Marek
Awatar użytkownika
arturd

Post autor: arturd »

Witam serdecznie i zapraszam w niedzielę.
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.

LGM-2-?????
Awatar użytkownika
Jester

Post autor: Jester »

Witaj 😃
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Awatar użytkownika
abraham2ooo

Post autor: abraham2ooo »

Przyjeżdżaj w niedzielę! Ja też nie mam swojego karabinka, a wiem, że ktoś użyczy mi swojego na zawody! Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
bambus0134

Post autor: bambus0134 »

Witaj , z Gniezna jest KrzysztofB .
ODPOWIEDZ