MMP 2015
Jak to na co? Podziwia piękno naturypawelw pisze:Na co Ty się Tomek patrzysz......
Steyr HP & TX HC
Się zamyślił, bo z początku przegrywał z Elą.pawelw pisze:Na co Ty się Tomek patrzysz......
a tutaj sławetna łączka z pierwszego dnia - w tle skarpa, na której stały figurki
AnonimowyAlkoholikEV2+EB10x42
Też jestem wciąż pod wrażeniem tego wyniku. Strzelaliśmy ten sam tor, w tym samym czasie i w tych samych warunkach.Tomx pisze:Dziekuje za graty Zawody mega fajne .Tory wymagajace ciagłej koncetracji .Jestem jeszcze pod wrażeniem położenia figurki bez miesa
Tylko z "małą różnicą" Ja strzelałem sprzętem PCP w który wpakowałem już ponad 10 tysi, a strzeliłem 67 pkt. Ty w tym czasie ProSportem strzeliłeś 70 pkt, co jest rewelacyjnym wynikiem w HFT2. Ten wynik jest też rekordem WSST, bo dotąd u nas w HFT2 jeszcze nigdy nie pękła 7-mka. Można powiedzieć że podwójna 7-mka, bo gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie Jeśli ktoś teraz u nas przełamie tą 7-mkę w HFT2, to będzie to dla mnie dowód, że jednak można polecieć w kosmos na drzwiach od stodoły
W związku z tym dla Twojego własnego dobra, polecam Ci wziąść na najbliższą imprezę do Beaverów koło ratunkowe i kamizelkę, bo mam zamiar utopić Cię tam w oceanie whisky
Raczej było by to nie wskazane bo zanosi się na ciekawy pojedynek może nawet mały rewanżyk za MMP miedzy sprężynami będzie ciekawie .Ale róbta co chceta .ArturR pisze:bo mam zamiar utopić Cię tam w oceanie whisky
DGST- Beaver
www.hftbeaver.org
www.hftbeaver.org