MMP 2015
Wróciliśmy szcześliwie do domu . Spędziliśmy wspaniałe dwa dni w doborowym towarzystwie i przyjemnej pogodzie. Dzięki Kolezankom i Kolegom za wczorajszy wspaniały wieczór . Do tej pory boli mnie brzuch od ciagłego śmiania .
Jechałem na Mistrzostwa z pełną pokorą i świadomością, że są to moje pierwsze zawody tej rangi. I dlatego z pokorą przyjmuję mój wynik. Nauczyłem się za to kilku nowych rzeczy a to jest bezcenne. Za rok na pewno będzie progres .
Jechałem na Mistrzostwa z pełną pokorą i świadomością, że są to moje pierwsze zawody tej rangi. I dlatego z pokorą przyjmuję mój wynik. Nauczyłem się za to kilku nowych rzeczy a to jest bezcenne. Za rok na pewno będzie progres .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Ogłoszenie wyników było około 16ej. Dlatego Koledzy, którzy zostali na nim, są jeszcze w trasie. My wyjechaliśmy wcześniej.Grossus pisze:No właśnie, jak tam nasza reprezentacja z WLKP?
Żeby zaspokoić Waszą wiedzę, to mój wynik w FT to 37/80 (z dwóch dni) czyli nawet nie połowa . Ale aby pokazać jak trudny był tor, to powiem tylko, że mistrzostwo zapewne będzie się rozstrzygało na poziomie 63-66 punktów . No nie było łatwo .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Ja też już na miejscu. Wyniki z obu dni? Krótko mówiąc dostałem w tubę i tyle. Jeszcze duuużo nauki przede mną. Do tego dopadło mnie jakieś cholerne uczulenie przez co zamiast koncentrować się na strzelaniu myślałem tylko o zdarciu sobie skóry z czoła do kości Ale i tak warto było wykręcić te 750km. Choćby po to by podłapać parę nowych, uroczo wrednych pomysłów na ustawianie figurek na torze.
Steyr HP & TX HC
HBO Live from MMP
Elka Tomx i ja jeszcze w podróży. Zostaliśmy na dekoracji bynajmniej nie po to, by oklaskiwać "obcych"
Wieziemy do Poznania medal i puchar za 3 miejsce w HFT2 !
A zdobył je po dogrywce Tomx z wynikem...70 punktów!
Na tak trudnym torze to megawynik jak na HFT2, dlatego z mojej strony również mega gratulacje!!!
Elka Tomx i ja jeszcze w podróży. Zostaliśmy na dekoracji bynajmniej nie po to, by oklaskiwać "obcych"
Wieziemy do Poznania medal i puchar za 3 miejsce w HFT2 !
A zdobył je po dogrywce Tomx z wynikem...70 punktów!
Na tak trudnym torze to megawynik jak na HFT2, dlatego z mojej strony również mega gratulacje!!!