Liga WSST 2015 - zawody 2/10 12.04.2015
Wielkie dzięki za wspólną zabawę . Super, że dojechało tyle osób spoza Poznania! Podziękowania dla naszej grupy "poduszkowców" . Przy okazji wyszło ile jeszcze przede mną .
Gratulacje dla zwyciezców . Geniu, na tym torze taki wynik ? Pełen szacun! I przy okazji gratulacje dla Marty . Już się boję co będzie jak dostaniesz swój karabinek .
No i osobne podziękowania dla Marcina za tor . Jak dla mnie idzie to we właściwym kierunku .
Gratulacje dla zwyciezców . Geniu, na tym torze taki wynik ? Pełen szacun! I przy okazji gratulacje dla Marty . Już się boję co będzie jak dostaniesz swój karabinek .
No i osobne podziękowania dla Marcina za tor . Jak dla mnie idzie to we właściwym kierunku .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
- abraham2ooo
Co do jednego dziś się upewniłem. 20 stanowisk z 20 figurkami to jest 90 minut - na rozładowanie i rozwiezienie szpeju, rozstawienie figurek (przy założeniu, że mamy minimum 5-6 osób/grup rozstawiających) i, co najważniejsze, sprawdzenie całego toru. A to tylko dla tego że już mamy spore doświadczenie. 90 minut to minimum i tego musimy się na
przyszłość trzymać.
przyszłość trzymać.
Nadrobisz następnym razem. Tylko nie powtarzaj błędu i nie myśl na zapas o wynikach Jakby co to moja HW 100 jest do dyspozycji.abraham2ooo pisze:Nadal żałuję, że nie dopisałem się do jakieś grupy, chyba bałem się, że mi nie wyjdzie za bardzo
Steyr HP & TX HC
Dzięki wszystkim za zabawę i rywalizację. Ja dziś toru w dwóch, trzech miejscach nie potrafiłem zupełnie ogarnąć, za to wynik Eugsada na tymże torze postrzegam jako osiągnięcie lokowane gdzieś między lotem w kosmos, a odkryciem bogactwa smaku kawy przez ludzkość...
Wielkie gratulacje!!
Wielkie gratulacje!!
Gamo Compact + Walther 2x20
HW 100T FSB
HW 100T FSB