Najbliższy weekend
Znalazlem dzis z obecnymi kolegami czyjs spiner na torach , taki srebrny ocynk , stal wbity na okolo 40m . Ma 3 cele , napisane na boku 40 25 15 . Ktos pewnie zapomnial zabrac w zeszlym tygodniu , lub wczoraj . Bede go zabierac na tory na weekendowe spotkania , niech wlasciciel przyjedzie po niego . Niestety (a dla mnie stety) od jutra zaczynam wyjazdy na projeky i bede tylko na weekendy w Poznaniu , wiec w tygodniu nie mam jak go oddac ...
A dzis bylo fajnie , ja tez dziekuje za mile towarzystwo i uzyczenie chrono =)
A dzis bylo fajnie , ja tez dziekuje za mile towarzystwo i uzyczenie chrono =)
Witam, mam pytanko czy w weekend na Leśnika można uderzać w ciemno i w godzinach dopołudniowych mogę liczyć na wsparcie..?
Już tłumaczę o co mi chodzi noszę się z zamiarem czynnego dołączenia do Szanownego Grona, w związku z tym chciałem zakupić HW97 z działu bazar i tam sprawdzić przedmiot sprzedaży... i tu moja prośba o wsparcie w sensie merytorycznym i praktycznym.
Już tłumaczę o co mi chodzi noszę się z zamiarem czynnego dołączenia do Szanownego Grona, w związku z tym chciałem zakupić HW97 z działu bazar i tam sprawdzić przedmiot sprzedaży... i tu moja prośba o wsparcie w sensie merytorycznym i praktycznym.