Czołem!
Czołem!
Na forum trafiłem poprzez iweb, generalnie szukając sprzętu... na chwilę obecną mam 630 i walczę na otwartych przyrządach. Pochodzę z Poznania, ale mieszkam pod Wrześnią. Mam nadzieję spotkać się kiedyś, na chwilę obecną technicznie i czasowo prawie nie możliwe... póki co muszę zadowolić się miejscową strzelnicą LOKu i przydomowym ogródkiem.
Pozdro.. i do zobaczenia.
Pozdro.. i do zobaczenia.
Mieszkam w Nekli, strzelnica pod lasem - oś 50m. wykorzystywana przez miejscowy LOK, ale bez problemu można postrzelać...
Co do sprężyny to jak najbardziej, przede wszystkim z uwagi na koszty. Na chwilę obecną moje doświadczenie opiera się jedynie na S630, więc może sam jeszcze nie wiem...
Apropos co powiecie na ofertę w dziale bazar - sprzedam HW97?
Co do sprężyny to jak najbardziej, przede wszystkim z uwagi na koszty. Na chwilę obecną moje doświadczenie opiera się jedynie na S630, więc może sam jeszcze nie wiem...
Apropos co powiecie na ofertę w dziale bazar - sprzedam HW97?
Zależy jak jest stara i jak wygląda ta HW. Zależy jaki tuning hoganowy przeszła, bo tam opcji jest kilka. Jeżeli wszystko jest ok, to temat warty zainteresowania. Niestety optyka (prawdopodobnie to jest ta luneta: http://deltaoptical.pl/blizej_celu/lune ... ,d673.html ) Kompletnie nie nadaje się do strzelań wiatrówkowych. Zły krzyż, brak regulacji paralaksy i w ogóle ciężar potworny.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.