Liga Zimowa 2014 - Zawody 1/5 - 23.11.2014
Dzięki za dobre słowo . Też jestem zadowolony. Mam tylko nadzieję, że to nie przysłowiowy "beginner's luck" . W każdym razie zawody utwierdziły mnie tylko w przekonaniu, że FT mi się podoba i na pewno tak szybko nie zrezygnuję .marassobi pisze:Jester gratulacje wyniku. Jak na debiut - rewelacja tylko 4 mniej do mareckiego fiu fiu, to tak jak my zazwyczaj przy 40 figurkach. Niech poziom rośnie i na wiosne pokażesz kto rządzi :)
P.S.
Duże podziękowania dla Mareckiego za pomoc w dzisiejszych zawodach No i oczywiście dla Marylki za rewelacyjną grochówkę
Ostatnio zmieniony 2014-11-23, 19:43 przez Jester, łącznie zmieniany 1 raz.
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Chciałbym brać udział, ale troszkę kłopotów na mnie i rodzinę spadło i nie dam rady w pełnym zakresie
Ostatnio zmieniony 2014-11-24, 08:10 przez mahonxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
- bambus0134
W imeniu swoim i Eli dziekujemy za fajnie spedzony czas ,moja druga połowka cos mi sie za natto rozpedza Sławkowi i Mirkowi za zmagania grupowe na torze .Pani Marylce za stworzenie kolejnego dzieła sztuki kulinarnej
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Marek-dzięki!Marecki pisze:Fotki :
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 1f57a0080f
Chyba w końcu wiem jaki Ela popełnia błąd podczas strzelania
Przy okazji odkryłem tajemnicę sukcesu dzisiejszych zwycięzców :
moczony śrut
TX200 HC_Burris Timberline
Nie moczony, tylko podgrzewany, lepiej się w lufie układa przy niskich temperaturach! Dlatego nie smaruję śrutu, smarowany pozostawia niesmak w ustach!esmar pisze:Marek-dzięki!Marecki pisze:Fotki :
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 1f57a0080f
Chyba w końcu wiem jaki Ela popełnia błąd podczas strzelania
Przy okazji odkryłem tajemnicę sukcesu dzisiejszych zwycięzców :
moczony śrut
WSST