Najbliższy weekend
Nosz... Nogami przebieram, żeby wypróbować nowy nabytek, ale proza życia mnie dopadła i muszę być w domu od 10.30 do 11.00 - nie wiem, czy jest sens dopiero przed 12.00 pojawiać się z pustym kartuszem.mazgier pisze:Z tym nie ma problemuCeer pisze:Również się wybieram, licząc że ktoś mi dmuchnie w kartusz, bo butli niet
Będzie ktoś do południa?
Gamo Compact + Walther 2x20
HW 100T FSB
HW 100T FSB
Dzięki Mazgier za luft do Weihraucha i za pomoc w zerowaniu optyki. Zdębiałem w pewnym momencie, gdy mi przestrzeliny powędrowały o parę cm niżej.
Dobrze, że kartusz ma tylko 200 bar, bo gdy zostałem sam przyłapałem się na tym, że najchętniej schodziłbym dziś z torów po zmroku
Ponieważ udało mi się dzisiaj raz trafić z klęczaka w spiner (włąsciwie to spinerzysko wielkie) na 41 m , więc jutro przyłączam się do ligi na forcie, może coś chociaż z leżącej położę
Dobrze, że kartusz ma tylko 200 bar, bo gdy zostałem sam przyłapałem się na tym, że najchętniej schodziłbym dziś z torów po zmroku
Ponieważ udało mi się dzisiaj raz trafić z klęczaka w spiner (włąsciwie to spinerzysko wielkie) na 41 m , więc jutro przyłączam się do ligi na forcie, może coś chociaż z leżącej położę
HW 100T FSB
HW 100T FSB
Noo... miałem poważny dylemat po kilku wizytach na torach. S410F wchodziło w grę w teorii, ale jakoś nie przypasowała mi w pełni S400, z której miałem okazję się poskładać.
HW 100 mnie urzekła, a do tego moje paluchy pokochały od pierwszego macania system ładowania śrutu w HW100. Tylko ta cena
Za to używki (i to tak utrzymanej!) grzech było nie brać.
HW 100 mnie urzekła, a do tego moje paluchy pokochały od pierwszego macania system ładowania śrutu w HW100. Tylko ta cena
Za to używki (i to tak utrzymanej!) grzech było nie brać.
HW 100T FSB
HW 100T FSB