Zawody 10/10 - 26.10.2014 - Wielki Finał Ligi 2014
Dzięki błyskawicznemu opracowaniu wyników, pełna tabela już jest na serwerze:
http://gruber.ovh.org/wsst/liga_wsst_2014.xls
Wszelkie uwagi proszę kierować bezpośrednio do Marka, bo on ma karty startowe z dzisiejszych zawodów.
http://gruber.ovh.org/wsst/liga_wsst_2014.xls
Wszelkie uwagi proszę kierować bezpośrednio do Marka, bo on ma karty startowe z dzisiejszych zawodów.
Ostatnio zmieniony 2014-10-27, 19:00 przez Grossus, łącznie zmieniany 3 razy.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Wielkie dzięki za świetne zawody i gratulacje dla zwycięzców ;)
Dziękuję szczególnie za pączka i faworki- w końcu uległam, ale było warto!
Mazgier, byłeś kilka razy błogosławiony dzisiaj (dwa półksiężyce?!) ale koniec końców wszyscy zgodnie mogą wypić twoje zdrowie dzisiaj, tor był bardzo ciekawy
Dziękuję szczególnie za pączka i faworki- w końcu uległam, ale było warto!
Mazgier, byłeś kilka razy błogosławiony dzisiaj (dwa półksiężyce?!) ale koniec końców wszyscy zgodnie mogą wypić twoje zdrowie dzisiaj, tor był bardzo ciekawy
Maleństwo moje: LG 110 hp
-
I ja dziękuję, miałem okazję pierwszy raz spróbować cóż to jest HFT, od razu zresztą w licznie obsadzonej i fajnej imprezie. Dzięki wielkie za użyczenie Steyra przez Artura, no i wszystkie rady dzięki którym było mniej zer na koncie w debiucie.
Ilość czynników mających wpływ na wynik jest naprawdę wielka. Wciąż lubię sylwetki, ale to trochę jak gra w piłkę - w tenisa i w kosza - tu i tu jest piłka i siatka, reszta czyni różnicę.
Niestety mi się spodobało
Ponieważ los uśmiechnął się do mnie i wylosowałem ćwiczebny cel reaktywny, więc nie mogę nie dokupić do niego karabinu (pistoletem nie położę KZtki )
Teraz czytam o karabinkach, ale chyba już wiem wokół czego będą krążyć moje plany...
Ilość czynników mających wpływ na wynik jest naprawdę wielka. Wciąż lubię sylwetki, ale to trochę jak gra w piłkę - w tenisa i w kosza - tu i tu jest piłka i siatka, reszta czyni różnicę.
Niestety mi się spodobało
Ponieważ los uśmiechnął się do mnie i wylosowałem ćwiczebny cel reaktywny, więc nie mogę nie dokupić do niego karabinu (pistoletem nie położę KZtki )
Teraz czytam o karabinkach, ale chyba już wiem wokół czego będą krążyć moje plany...
Gamo Compact + Walther 2x20
HW 100T FSB
HW 100T FSB
No i to tak własnie się odbywa:
- Nie, nie, nie.
Pif paf.
- O kurde jak fajnie.
Na prawdę najlepiej jak sobie postrzelasz z kilku różnych konstrukcji oraz od razu określisz czy sprężyna czy PCP. Potem możemy zacząć rozmawiać o konkretnych modelach.
- Nie, nie, nie.
Pif paf.
- O kurde jak fajnie.
Na prawdę najlepiej jak sobie postrzelasz z kilku różnych konstrukcji oraz od razu określisz czy sprężyna czy PCP. Potem możemy zacząć rozmawiać o konkretnych modelach.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.