hatsan 25 supercherger konwersja
hatsan 25 supercherger konwersja
W związku z wakacjami i ograniczeniem miejsca na motocyklu wykonałem konwersję mojego hatsana, TX się nie mieści do kufra.
Oczywiście kolba jest odłączana.
Oczywiście kolba jest odłączana.
Ostatnio zmieniony 2013-06-23, 11:38 przez mahonxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Kolbę oczywiście dorobiłem sam. Tak sobie idę patrzę a tu sobie tak zupełnie przypadkowo stoi tokarka, frezarka i wiertarka. Mówię sobie cóż to za wspaniały zbieg okoliczności, zwłaszcza że w plecaku mam hatsanika.... Podobieństwo do PM84-glauberyt jest całkowicie przypadkowe i niezamierzone, wiec wszelkie ewentualne roszczenie FB w Radomiu są bezzasadne
Dzisiaj wymiana pękniętej sprężyny. Alchemik dosłał za free w ramach gwarancji.
Niestety energia nadal 6J, po podłożeniu podkładki pod uszczelkę portu lądowania chyba zmniejszyłem przedmuchy i energia wzrosła do 6,6J. Ogólnie ta uszczelka to jakieś gó..o. Nie wiecie może gdzie to można kupić? bo ją troszkę poharatałem. Już wiem gdzie można kupić Sławek ma!
Niestety energia nadal 6J, po podłożeniu podkładki pod uszczelkę portu lądowania chyba zmniejszyłem przedmuchy i energia wzrosła do 6,6J. Ogólnie ta uszczelka to jakieś gó..o. Nie wiecie może gdzie to można kupić? bo ją troszkę poharatałem. Już wiem gdzie można kupić Sławek ma!