Patryk ma dalmierz,przypomnę mu by zabrał.Grossus pisze:Odezwa do WSST:
Zbiórka jest tradycyjnie o godzinie 8:00. Wtedy przyjeżdża cały sprzęt. Trzeba ustawić biuro, zero oraz tor. Mazgier i Maciej wszystko zaplanowali, więc należy ich pytać się co i gdzie należy ustawić.
Odprawa jest o godzinie 10:00.
Jeżeli ktoś ma dalmierz oraz wkrętarkę, to będzie mile widziane.
Zawody 9/10 - 05.10.2014
Oki! Przywiozę dalmierz, tylko żebyście mnie znów nie zdyskwalfikowaliArturR pisze:Patryk ma dalmierz,przypomnę mu by zabrał.Grossus pisze:Odezwa do WSST:
Zbiórka jest tradycyjnie o godzinie 8:00. Wtedy przyjeżdża cały sprzęt. Trzeba ustawić biuro, zero oraz tor. Mazgier i Maciej wszystko zaplanowali, więc należy ich pytać się co i gdzie należy ustawić.
Odprawa jest o godzinie 10:00.
Jeżeli ktoś ma dalmierz oraz wkrętarkę, to będzie mile widziane.

Grossus pisze:Tak dla jasności:
Zawody odbywają się tutaj:
GPS: 52.492711, 16.911338
https://www.google.pl/maps?q=52.492711, ... 1&t=h&z=18
To mnie dopiero oświeciło !

Oj, zacnie było
Wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy pomagali rozkładać i zwijać tor. Maciejowi za pomysł na "nietoperka" medal wielkości patelni
. Teren ma niesamowity potencjał a jeśli, na co wiele wskazuje, moglibyśmy korzystać z pola i lasu obok... łorany.
P.S. Karin - szkoda, że Cię nie było.

P.S. Karin - szkoda, że Cię nie było.
Steyr HP & TX HC
Racja, teren jest znakomity i można go wykorzystywać na tysiące sposobów. Sam sobie dzisiaj strzeliłem w stopę układając niby łatwe figurki..... No i pogoda i Właściciel sąsiedniego terenu. Same sukcesy. Nic tylko strzelać.
p.s. przepraszam, że nie pomogłem zwijać toru ale chyba się starzeję, odpadłem fizycznie
p.s. przepraszam, że nie pomogłem zwijać toru ale chyba się starzeję, odpadłem fizycznie

Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Przedewszystkim dziękuję właścicielom terenu za możliwość zorganizowania imprezy. Przy okazji miło było poznać, i zaprosić na Finał Ligi.
Witam w grupie nowych strzelców - Jola, Piotr, Tomek, i kolega "Czarodziej" właściciel sąsiedniej działki (pole i las) - Was również miło było poznać. Impreza wypaliła pod wieloma względami, i ta miejscówka bardzo dobrze zapowiada się na przyszłość.
P.S. PawełW - Twój dotychczasowy wkład dla WSST jest bezdyskusyjny( szczególnie PFTA w Dąbrówce), więc nie przejmuj się takimi pierdołami.
Jeśli kalendarz Wam pozwala, to wpadnijcie też na Finał Ligi - pozdrawiam.
Witam w grupie nowych strzelców - Jola, Piotr, Tomek, i kolega "Czarodziej" właściciel sąsiedniej działki (pole i las) - Was również miło było poznać. Impreza wypaliła pod wieloma względami, i ta miejscówka bardzo dobrze zapowiada się na przyszłość.
P.S. PawełW - Twój dotychczasowy wkład dla WSST jest bezdyskusyjny( szczególnie PFTA w Dąbrówce), więc nie przejmuj się takimi pierdołami.
Jeśli kalendarz Wam pozwala, to wpadnijcie też na Finał Ligi - pozdrawiam.
Dziękujemy za miłe przyjecie. Impreza była sympatyczna, a miejscówka niesamowita. Przyjemność strzelania w zróżnicowanym terenie nie do opisania.ArturR pisze: Witam w grupie nowych strzelców - Jola, Piotr...
Zakup naszego pierwszego sprzętu już praktycznie zaklepany z Mazgierem także przypuszczam, że będziemy się widywać znacznie częściej.

A nie mówiłem, że znalazłem ciekawy teren?
Na prawdę wymagający i urozmaicony tor. Zapewne dużą rolę robi tutaj powiew świeżości w stosunku do Fortu czy Czarnucha, ale Zagajnik dopiero odkrywa przed nami swe uroki. Jeszcze jak dostaniemy pozwolenie na zorganizowanie imprezy w sąsiednim lesie to już w ogóle kosmos.
Osobne podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się do zorganizowania imprezy. Przygotowanie i budowa toru, transport i porządki.

Na prawdę wymagający i urozmaicony tor. Zapewne dużą rolę robi tutaj powiew świeżości w stosunku do Fortu czy Czarnucha, ale Zagajnik dopiero odkrywa przed nami swe uroki. Jeszcze jak dostaniemy pozwolenie na zorganizowanie imprezy w sąsiednim lesie to już w ogóle kosmos.
Osobne podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się do zorganizowania imprezy. Przygotowanie i budowa toru, transport i porządki.

Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.