Rozmawiałem z WTK i mają to ogarnąć aby było na WTK PLAY. Spokojnie panowie materiał był twarze już rozpoznawalne są, aby tylko nikt ich nie "odstrzelił" lub oby nie poszli do polityki
Co do toru:
-fakt było trochę zamieszania przy terenie wieży, między ludźmi leżały karabinki, maty, wody,
i różne inne przedmioty to groziło uszkodzeniem karabinka, ciała.
-parking do ogarnięcia w przyszłości ale musimy zawsze pamiętać, że grono namiotów może
się powiększyć więc trzeba rezerwować też teren na namioty.
-słyszałem też uwagę do pachołków, że metalowa część powinna być zabezpieczona aby nie
ranić sprzętu, tu proponuje termokurczliwą koszulkę (ja to załatwię tylko muszę znać
średnicę).
-zabrakło zbiorczej fotki
po zwodach.
-musimy mieć figurkę poznańską, chociaż nietoperz był odlotowy
-trzeba zrobić plan obiektu z zaznaczeniem torów, biura, wc, APTECZKI !! (ten plan mogę
zrobić)
Możecie mi wierzyć tyle ile zrobiłem imprez to zawsze jest coś do dopieszczenia i nie należy traktować tego jak błędy ale jako motywację do ulepszania, wzrostu bezpieczeństwa i podnoszenia satysfakcji.
Koledzy z WTK byli bardzo zachwyceni sportem jaki uprawiamy i mam zapewnienie, że pojawią się ponownie jak tylko pozwoli na to czas antenowy.
Jest mi tylko przykro, że nie zawsze mogę w pełni pomóc ale taki mam charakter pracy
fotki:
https://plus.google.com/u/0/photos/1032 ... 3460261377