Wielkopolska Edycja Pucharu PFTA 2014
[quote="Patrykd"]Przy punkcie 9 można skasować znaki ??.
Mam kiladziesiąt skserowanych tarcz pod wymiar,które w pon. w smoczej przykleję do podkładek Kombatanta. Paliki też są gotowe. Zero trzeba by było zamontować na miejscu już w piątek rano, bo wtedy będą już pierwsi strzelcy-goście. Mam nadzieje, że paliki uda się wbić w te same miejsca co ostatnio,(pamiętam mniej więcej gdzie) bo inaczej tą "ziemię" to trzeba potraktować młotem pneumatycznym !
Mam kiladziesiąt skserowanych tarcz pod wymiar,które w pon. w smoczej przykleję do podkładek Kombatanta. Paliki też są gotowe. Zero trzeba by było zamontować na miejscu już w piątek rano, bo wtedy będą już pierwsi strzelcy-goście. Mam nadzieje, że paliki uda się wbić w te same miejsca co ostatnio,(pamiętam mniej więcej gdzie) bo inaczej tą "ziemię" to trzeba potraktować młotem pneumatycznym !
Na 99% jutro podjadę, ale ja wolałbym sprzęt jak i wodę i całą resztę zabrać w czwartek po południu. Nie chcę tyle żelastwa trzymać w samochodzie na parkingu na Piątkowie. Przyblokowe parkingi nie są zbyt bezpiecznie. Bieganie z tym wszystkim w te i we wte nie jest dobrym pomysłem.
Tomek, a kasetka jest w Smoczej Jamie, czy masz ją w domu?
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Wrzuciłem na beżowym bardziej dokładny opis dojazdu, więc tu też podam jakby kogo z WSST jeszcze tam nie było.
Co do dojazdu, to najlepiej skorzystać z targeo: http://mapa.targeo.pl/52.6865200%C2%B0N ... 300%C2%B0E
Dąbrówka to na prawdę mała mieścina. Jadąc od strony Obornik należy skręcić w prawo na pierwszym skrzyżowaniu w szutrowa ulicę. Jest tam drogowskaz na "strzelnicę myśliwską" oraz nazwa ulicy "św. Huberta". Gdy kończy się ostatni dom, to należy wjechać w las cały czas prosto aż do pierwszego skrętu w lewo. Wszystko jest oznaczone.
Poniżej zdjęcie z tego skrzyżowania jadąc od strony Obornik.
Co do dojazdu, to najlepiej skorzystać z targeo: http://mapa.targeo.pl/52.6865200%C2%B0N ... 300%C2%B0E
Dąbrówka to na prawdę mała mieścina. Jadąc od strony Obornik należy skręcić w prawo na pierwszym skrzyżowaniu w szutrowa ulicę. Jest tam drogowskaz na "strzelnicę myśliwską" oraz nazwa ulicy "św. Huberta". Gdy kończy się ostatni dom, to należy wjechać w las cały czas prosto aż do pierwszego skrętu w lewo. Wszystko jest oznaczone.
Poniżej zdjęcie z tego skrzyżowania jadąc od strony Obornik.
Przyjedz to przydasz się przy montowaniu figurek Zabierz klucz "7" i wkrętak krzyżowy.Grossus pisze:Na 99% jutro podjadę, ale ja wolałbym sprzęt jak i wodę i całą resztę zabrać w czwartek po południu. Nie chcę tyle żelastwa trzymać w samochodzie na parkingu na Piątkowie. Przyblokowe parkingi nie są zbyt bezpiecznie. Bieganie z tym wszystkim w te i we wte nie jest dobrym pomysłem.
Kaseta zwykle jest w domu.
A niby po co miałbym przyjeżdżać jak nie do skręcania?ArturR pisze:Przyjedz to przydasz się przy montowaniu figurekGrossus pisze:Na 99% jutro podjadę, ale ja wolałbym sprzęt jak i wodę i całą resztę zabrać w czwartek po południu. Nie chcę tyle żelastwa trzymać w samochodzie na parkingu na Piątkowie. Przyblokowe parkingi nie są zbyt bezpiecznie. Bieganie z tym wszystkim w te i we wte nie jest dobrym pomysłem.
Podaj mi na PW imie i nazwisko oraz czy junior młodszy czy starszy.pawelw pisze:Maciej, do listy dyplomów dorzuć 'juniora młodszego' bo zgłosiła się jedna sztuka
Pytanie: kto się będzie upewniał czy traktor wykosił strzelnicę techniczną ? Jeżeli tego nie zrobi trzeba będzie zabrać naszą kosę.
Dojechały Medale i Statuetki, a przed chwilą odebrałem buttony: