Wielkopolska Edycja Pucharu PFTA 2014
15. woda i bułki/batony na tor - woda=Marylka, Sławek chciał sponsorować śniadanie, może zamiast tego bułki lub batoniki na tor ?
Potrzebuję tylko informację, ile osób będzie i mogę zrobić każdemu po bułce. zamiast batona mogę kupić odpowiednią ilość bananów- nie roztopią się w upale. Może być?
Potrzebuję tylko informację, ile osób będzie i mogę zrobić każdemu po bułce. zamiast batona mogę kupić odpowiednią ilość bananów- nie roztopią się w upale. Może być?
Maleństwo moje: LG 110 hp
W tej chwili mamy 55 figurek + dwie z KZ-tami typu "półksiężyc", więc nie trzeba raczej nic pożyczać. 40-tek mamy sporo więc bez obaw. Dziś z Markiem zrobiliśmy przegląd figurek i przygotowanie pod oksydę. Myślę że z tego co jest - da radę ustawić ciekawy tor FT/HFT.pawelw pisze:Z tego co widzę spodziewajmy się 70-90 startujących. Kto zna zwierzyniec? Jutro pożyczam od Beaverów 10 figurek - jakich najbardz8iej nam brakuje ? PFTA prosiła o dostawienie maksymalnej ilości40-tek powyżej 41 metra. Zakładam, że 40-tek nam nie brakuje.
1. karty startowe - PawełW, są gotowe
2. oznaczenia stanowisk - PawełW, gotowe
3. numeracja celów - PawełW, gotowe
4. podkładki pod karty startowe - PawełW, gotowe - mam 30 sztuk
5. bony obiadowe - PawełW
6. wydruk listy uczestników - ?
7. biuro zawodów, rejestracja uczestników, wydawanie buttonów i bonów obiadowych - mazgier (jak deklarowałem), Grossus, Bieta
8. ustawianie toru - Mazgier, Esmar, PawełW, Copereq, Bieta, ArturR
9. strzelnica techniczna - PatrykD??
10. taśma ostrzegawcza - mamy w tej chwili wystarczającą ilość
11. przywóz i wywóz sprzętu ? - Grossus, ArturR
12.worki na śmieci
-stefanki
-oznakowanie dojazdu
-zakup i przywóz wody
-załatwianie iwydawanie obiadów razem z Markiem mareckim
-pomoc piątkowa przy układaniu torów
13. sędziowanie, obsługa techniczna toru - PawełW, Mazgier, Grossus
14. krótkofalówki - przydałyby się co najmniej dwie
15. woda i bułki/batony na tor - woda=Marylka, Sławek chciał sponsorować śniadanie, może zamiast tego bułki lub batoniki na tor ?
16. oprawki na identyfikatory - mam 90 sztuk
Mam zafoliowane w plastiku: ,Biuro Zawodów' i inne
17 - puchary, dyplomy, medale, buttony - szablony i wzory gotowe, zamawiam w przyszłym tygodniu - Grossus
_18.Sprzątanie i składanie po zawodach WuDe przywioze też dwie zgrzewki wody(zostały po mistrzostwach WLKP
19. Kierowanie ruchem na parkingu: bardzo ważne, trzeba do tego osoby twardej i stanowczej
2. oznaczenia stanowisk - PawełW, gotowe
3. numeracja celów - PawełW, gotowe
4. podkładki pod karty startowe - PawełW, gotowe - mam 30 sztuk
5. bony obiadowe - PawełW
6. wydruk listy uczestników - ?
7. biuro zawodów, rejestracja uczestników, wydawanie buttonów i bonów obiadowych - mazgier (jak deklarowałem), Grossus, Bieta
8. ustawianie toru - Mazgier, Esmar, PawełW, Copereq, Bieta, ArturR
9. strzelnica techniczna - PatrykD??
10. taśma ostrzegawcza - mamy w tej chwili wystarczającą ilość
11. przywóz i wywóz sprzętu ? - Grossus, ArturR
12.worki na śmieci
-stefanki
-oznakowanie dojazdu
-zakup i przywóz wody
-załatwianie iwydawanie obiadów razem z Markiem mareckim
-pomoc piątkowa przy układaniu torów
13. sędziowanie, obsługa techniczna toru - PawełW, Mazgier, Grossus
14. krótkofalówki - przydałyby się co najmniej dwie
16. oprawki na identyfikatory - mam 90 sztuk
Mam zafoliowane w plastiku: ,Biuro Zawodów' i inne
17 - puchary, dyplomy, medale, buttony - szablony i wzory gotowe, zamawiam w przyszłym tygodniu - Grossus
_18.Sprzątanie i składanie po zawodach WuDe przywioze też dwie zgrzewki wody(zostały po mistrzostwach WLKP
19. Kierowanie ruchem na parkingu: bardzo ważne, trzeba do tego osoby twardej i stanowczej
Odpowiedz masz kilka wpisów wyżejGrossus pisze:Co do identyfikatorów. Każdy uczestnik ma taki dostać czy tylko obsługa i sędziowe? To jest jakiś standard na zawodach PFTA?
Co do wiercenia, raczej odpada. Ile brakuje nam figurek i jakich?
Myślę, że np. LGST mogliby użyczyć na tą imprezę brakujące figurki, tyle że chyba trzeba by zrobić ich wysyłkę do nas. Jeśli 2-3 figurki załatwią sprawę to może lepiej poprostu dokupić i będą już na przyszłość. Teraz mamy najwięcej figurek z średnimi i dużymi KZ-tami.
Ok, ok, tak tylko pytałem. Nie znam na pamięć regulaminów.
1.13. Żadne osoby, poza zawodnikami biorącymi udział w zawodach, nie mogą znajdować się na torze strzeleckim. Wyjątkiem są sędziowie, organizatorzy, fotografowie i specjalni goście. Wszyscy muszą posiadać i nosić w widocznych miejscach identyfikatory upoważniające do wejścia na tor strzelecki. Identyfikatory zapewnia organizator zawodów, które wydawane są biurze zawodów w trakcie rejestracji.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
W związku z tym czy zapisany na listę "Piknikowiec" będzie mógł wejść na tor strzelecki i obejrzeć zawody ?1.13. Żadne osoby, poza zawodnikami biorącymi udział w zawodach, nie mogą znajdować się na torze strzeleckim. Wyjątkiem są sędziowie, organizatorzy, fotografowie i specjalni goście. Wszyscy muszą posiadać i nosić w widocznych miejscach identyfikatory upoważniające do wejścia na tor strzelecki. Identyfikatory zapewnia organizator zawodów, które wydawane są biurze zawodów w trakcie rejestracji.
Pozdrawiam
Marek
Marek