Mistrzostwa Wielkopolski HFT 2014

Zloty, spotkania, zawody
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

Osoby które nie wniosły opłat, a przybędą w dniu zawodów nie mogą liczyć na catering.
Lista została zamknięta w dniu wczorajszym, dzisiaj wszystko zamawiam, chociaż nie wiem, czy przy tak małej ilości zainteresowanych cateringiem, nie będziemy tego organizować we własnym zakresie. Trudno żeby ktoś uruchamiał kuchnię dla 12 porcji w sobotę.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
marassobi

Post autor: marassobi »

Rozumiem, że jeśli ktoś się zapisał 2 tyg temu i zaznaczył chęc spożywania posiłków musi je zorganizowac we własnym zakresie jeśli do dnia dzisiejszego nie uiścił opłaty. OK. Wezmę zatem wałówę ze sobą :mrgreen: Kontynuując startowac można po opłacie na miejscu. Czy moje rozumowanie jest poprawne?
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Opłaty najlepiej na konto (cały czas przyjmuję), bo potem na miejscu aby tylko problem jest z gotowizną. Co do kateringu to może mahona się zapytaj.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

Prośba do tych, którzy jutro po połódniu i wieczorem zamierzają pomóc przy budowie toru, by w miarę możliwości zabrali ze sobą akumulatorowe wkrętarki.
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

Co do cateringu!!
Z uwagi opłaty za teren te zawody są mocno deficytowe, nalegałem i prosiłem o wcześniejsze wpłaty, żeby nie ponosić dodatkowych kosztów związanych z rezygnacją w ostatniej chwili zawodników -za zamówione jedzenie płacimy obojętnie czy ktoś to zjadł, czy poszło w śmieci.
Z uwagi na niską ilość wpłat podjąłem decyzję o organizacji cateringu we własnym zakresie, i jak zwykle będzie grill, tylko pewnie bardziej wypasiony.
Więc:

Osoby które zadeklarowały udział w zawodach z cateringiem i nie dokonały wpłat, a zapłacą przed zawodami będą mogły skorzystać w cateringu w postaci grilla.

Próbowaliśmy znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie do zaistniałej sytuacji i mam nadzieję, że takie będzie.
Po prostu przed zawodami , za kasę na catering podjedziemy do sklepu i nakupimy co trzeba i ile będzie trzeba.
Staramy się zorganizować naprawdę fajne zawody i w tej kwesty potrzebujemy pomocy wszystkich, także zawodników.
Więc, pozytywne myślenie, banan na twarz spinać pośladki do do Dąbrówki :mrgreen:
Na przyszłość proszę znaleźć odrobinę czasu na wpłaty, ułatwi to nam wszystkim organizację zawodów.

Ode mnie jest kasta browarów na wieczór!!!

Aplauz!!!!!Obrazek
Ostatnio zmieniony 2014-07-18, 07:56 przez mahonxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Obrazek
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

mahonxx pisze:będzie grill, tylko pewnie bardziej wypasiony
Dotyczy to tylko soboty czy również niedzieli?
TX200 HC_Burris Timberline
Awatar użytkownika
Przemo

Post autor: Przemo »

Wpisałem się na listę, ale najprawdopodobniej nie dotrę :(
WSST
TOMEK K

Post autor: TOMEK K »

Czy jeżeli przyjadę w sobotę koło 12:00 to będzie można jeszcze strzelić sylwetki pomimo braku udziału w porannej odprawie?
W zamian mogę poddać się egzaminowi ze znajomości regulaminu konkurencji lub też przyjąć na siebie inne sankcje wg uznania Organizatora 8-)
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

Pieprz ona robota muszę zrezygnować z sylwetek na nHFT będę (mam nadzieje) :mrgreen:
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

TOMEK K pisze:Czy jeżeli przyjadę w sobotę koło 12:00 to będzie można jeszcze strzelić sylwetki pomimo braku udziału w porannej odprawie?
W zamian mogę poddać się egzaminowi ze znajomości regulaminu konkurencji lub też przyjąć na siebie inne sankcje wg uznania Organizatora 8-)
Cześć, myślę że nie będzie problemu. Sylwetki u nas nadzoruje i sędziuje Kombatant, a to bardzo ugodowy gość.
Zamiast tego "egzaminu" może przywitaj się gdzie trzeba, i przedstaw się trochę szerszej publiczności :-) Część osób z WSST już Ciebie zna czy kojarzy, ale wielu nie wie, że odwiedzi nas strzelec z czołówki polskiego HFT - witamy i zapraszamy ;-)
Awatar użytkownika
Jester

Post autor: Jester »

Dla jadących od strony Poznania sugestia aby kierować się na Biedrusko i Murowaną Goślinę ze względu na utrudnienia na głównej trasie (ruch wachadlowy pod Obornikami).
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Paweł Górczyk

Post autor: Paweł Górczyk »

Kurcze szkoda że nie mogę jechać Życzę wszystkim startującym powodzenia i trzymam kciuki mam nadzieję że zobaczymy się na następnych zawodach :)
Awatar użytkownika
Ceer

Post autor: Ceer »

Ja już byłem i swoją aktywność (zgodnie z planem) na sylwetkach zakończyłem. Super zabawa, fajni ludzie, polecam niezdecydowanym następnym razem ruszyć 4 litery i spróbować rywalizacji w zawodach.
Wyników nie ma co komentować, od czegoś trzeba zacząć :)

Jeszcze raz, szczególne dzięki dla ArturaR, który nie dość że użyczył mi do sylwetek karabinowych swojego kosmicznego Steyra, to jeszcze tak poinstruował, że strzeliłem nim więcej sylwetek, niż później swoim pistolem. :shock:
Gamo Compact + Walther 2x20
HW 100T FSB
TOMEK K

Post autor: TOMEK K »

Szkoda ze nie moglem zostac na niedziele bo goscina byla przemila , miejscowka doskonala , swietne zaplecze i towarzystwo.
Gratulacje chlopaki.
Do zobaczenia !
P.S.
Kombatant mam nadzieje ze znajdziesz czas i sily zeby wrocic na stale do strzelectwa i zarazac swoim optymizmem i silhouette cala Polske a nie tylko Poznan.
ODPOWIEDZ