Mistrzostwa Wielkopolski HFT 2014
Osoby które nie wniosły opłat, a przybędą w dniu zawodów nie mogą liczyć na catering.
Lista została zamknięta w dniu wczorajszym, dzisiaj wszystko zamawiam, chociaż nie wiem, czy przy tak małej ilości zainteresowanych cateringiem, nie będziemy tego organizować we własnym zakresie. Trudno żeby ktoś uruchamiał kuchnię dla 12 porcji w sobotę.
Lista została zamknięta w dniu wczorajszym, dzisiaj wszystko zamawiam, chociaż nie wiem, czy przy tak małej ilości zainteresowanych cateringiem, nie będziemy tego organizować we własnym zakresie. Trudno żeby ktoś uruchamiał kuchnię dla 12 porcji w sobotę.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Co do cateringu!!
Z uwagi opłaty za teren te zawody są mocno deficytowe, nalegałem i prosiłem o wcześniejsze wpłaty, żeby nie ponosić dodatkowych kosztów związanych z rezygnacją w ostatniej chwili zawodników -za zamówione jedzenie płacimy obojętnie czy ktoś to zjadł, czy poszło w śmieci.
Z uwagi na niską ilość wpłat podjąłem decyzję o organizacji cateringu we własnym zakresie, i jak zwykle będzie grill, tylko pewnie bardziej wypasiony.
Więc:
Osoby które zadeklarowały udział w zawodach z cateringiem i nie dokonały wpłat, a zapłacą przed zawodami będą mogły skorzystać w cateringu w postaci grilla.
Próbowaliśmy znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie do zaistniałej sytuacji i mam nadzieję, że takie będzie.
Po prostu przed zawodami , za kasę na catering podjedziemy do sklepu i nakupimy co trzeba i ile będzie trzeba.
Staramy się zorganizować naprawdę fajne zawody i w tej kwesty potrzebujemy pomocy wszystkich, także zawodników.
Więc, pozytywne myślenie, banan na twarz spinać pośladki do do Dąbrówki
Na przyszłość proszę znaleźć odrobinę czasu na wpłaty, ułatwi to nam wszystkim organizację zawodów.
Ode mnie jest kasta browarów na wieczór!!!
Aplauz!!!!!
Z uwagi opłaty za teren te zawody są mocno deficytowe, nalegałem i prosiłem o wcześniejsze wpłaty, żeby nie ponosić dodatkowych kosztów związanych z rezygnacją w ostatniej chwili zawodników -za zamówione jedzenie płacimy obojętnie czy ktoś to zjadł, czy poszło w śmieci.
Z uwagi na niską ilość wpłat podjąłem decyzję o organizacji cateringu we własnym zakresie, i jak zwykle będzie grill, tylko pewnie bardziej wypasiony.
Więc:
Osoby które zadeklarowały udział w zawodach z cateringiem i nie dokonały wpłat, a zapłacą przed zawodami będą mogły skorzystać w cateringu w postaci grilla.
Próbowaliśmy znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie do zaistniałej sytuacji i mam nadzieję, że takie będzie.
Po prostu przed zawodami , za kasę na catering podjedziemy do sklepu i nakupimy co trzeba i ile będzie trzeba.
Staramy się zorganizować naprawdę fajne zawody i w tej kwesty potrzebujemy pomocy wszystkich, także zawodników.
Więc, pozytywne myślenie, banan na twarz spinać pośladki do do Dąbrówki
Na przyszłość proszę znaleźć odrobinę czasu na wpłaty, ułatwi to nam wszystkim organizację zawodów.
Ode mnie jest kasta browarów na wieczór!!!
Aplauz!!!!!
Ostatnio zmieniony 2014-07-18, 07:56 przez mahonxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Cześć, myślę że nie będzie problemu. Sylwetki u nas nadzoruje i sędziuje Kombatant, a to bardzo ugodowy gość.TOMEK K pisze:Czy jeżeli przyjadę w sobotę koło 12:00 to będzie można jeszcze strzelić sylwetki pomimo braku udziału w porannej odprawie?
W zamian mogę poddać się egzaminowi ze znajomości regulaminu konkurencji lub też przyjąć na siebie inne sankcje wg uznania Organizatora
Zamiast tego "egzaminu" może przywitaj się gdzie trzeba, i przedstaw się trochę szerszej publiczności Część osób z WSST już Ciebie zna czy kojarzy, ale wielu nie wie, że odwiedzi nas strzelec z czołówki polskiego HFT - witamy i zapraszamy
-
Ja już byłem i swoją aktywność (zgodnie z planem) na sylwetkach zakończyłem. Super zabawa, fajni ludzie, polecam niezdecydowanym następnym razem ruszyć 4 litery i spróbować rywalizacji w zawodach.
Wyników nie ma co komentować, od czegoś trzeba zacząć :)
Jeszcze raz, szczególne dzięki dla ArturaR, który nie dość że użyczył mi do sylwetek karabinowych swojego kosmicznego Steyra, to jeszcze tak poinstruował, że strzeliłem nim więcej sylwetek, niż później swoim pistolem.
Wyników nie ma co komentować, od czegoś trzeba zacząć :)
Jeszcze raz, szczególne dzięki dla ArturaR, który nie dość że użyczył mi do sylwetek karabinowych swojego kosmicznego Steyra, to jeszcze tak poinstruował, że strzeliłem nim więcej sylwetek, niż później swoim pistolem.
Gamo Compact + Walther 2x20
HW 100T FSB
HW 100T FSB
Szkoda ze nie moglem zostac na niedziele bo goscina byla przemila , miejscowka doskonala , swietne zaplecze i towarzystwo.
Gratulacje chlopaki.
Do zobaczenia !
P.S.
Kombatant mam nadzieje ze znajdziesz czas i sily zeby wrocic na stale do strzelectwa i zarazac swoim optymizmem i silhouette cala Polske a nie tylko Poznan.
Gratulacje chlopaki.
Do zobaczenia !
P.S.
Kombatant mam nadzieje ze znajdziesz czas i sily zeby wrocic na stale do strzelectwa i zarazac swoim optymizmem i silhouette cala Polske a nie tylko Poznan.