Zawody 5/10 - 29.06.2014
Tak mi się wydaje, że na tym rzecz polega aby pracować pod kierownictwem nie czując się rządzonymMarylka i Heniu pisze:Marcin umiesz świetnie wspólpracować no i dyrygować nami
Tor był naprawdę fajny, prawdziwe HFT, brak wymuszonych, każdy wybierał co mu pasowało.
Mała prywata - gratulacje dla Małżonki, nie strzela regularnie (w ogóle mało strzela ) a wystrzelała coś koło Pro Sporta! Może w tej Kruszynce jakaś magia jest?
TX200 HC_Burris Timberline
dwoma ręcami się podpisuję zdjęcia trafione.WuDe pisze:wspaniałe zawody było jak zwykle extra super duper odpoczynek relaks i atmosfera której mogą nam pozazdrościć INNI
Eljasz, czapki z głów-boję się co będzie gdy zakupisz lunetkę
Kruszynka coś w sobie ma - wygrała przecież puchar ale Trener i mój mały wkład dały dziś duże 52 PUNKTY
Jak napisał Tomek- strzelanie w tym gronie to duża przyjemność.
Gratulacje dla zwycięzców!
Marcin marynuj i kiś tak dalej
HW30s (C)_RV9
-
Bardzo fajne zawody. Świetna atmosfera, ciekawy i przyjazny tor. Pozycje wymuszone przez teren znacznie bardziej mi się podobają niż te wypisane na kartkach. Ogólnie rzecz biorąc byłbym za formą regulaminu: 1. zachować bezpieczeństwo, 2. 40 figurek i na każdą jeden strzał, 3. miłej zabawy . Wiem, wiem...PFTA itd.
WSST
Przemo pisze:Bardzo fajne zawody. Świetna atmosfera, ciekawy i przyjazny tor. Pozycje wymuszone przez teren znacznie bardziej mi się podobają niż te wypisane na kartkach. Ogólnie rzecz biorąc byłbym za formą regulaminu: 1. zachować bezpieczeństwo, 2. 40 figurek i na każdą jeden strzał, 3. miłej zabawy . Wiem, wiem...PFTA itd.
pkt. 1 i 3 - bezdyskusyjnie
pkt. 2 - też byłbym za, kiedyś już chyba była tutaj dyskusja na ten temat, i jeśli dobrze pamiętam to wyszło na to, że aby naprawde dobrze i ciekawie ustawić 40 figurek to trzeba by to zrobić raczej dzień przed zawodami (potrzeba dużo więcej czasu i ludzi, no i zwinięcie takiego toru trwa znacznie dłużej).
Jak dostanę większą premię, to kupie gdzieś pod Poznaniem parenaście hektarów lasu z ogrodzeniem i monitoringiem
Będzie można ustawić tyle figurek że do końca życia ich nie ustrzelimy
Hejka, dzięki za rewelacyjnie spędzony dzień. Pozdrowienia dla "Grupy Śmierci" Andrzej dobrze Ci poszło - tak trzymaj Jeżeli chodzi o specjały to rzodkiewka rulez Co prawda wolałbym z beczki niż ze słoika (wygodniej się je )...ArturR pisze: ...
pkt. 2 - też byłbym za, kiedyś już chyba była tutaj dyskusja na ten temat, i jeśli dobrze pamiętam to wyszło na to, że aby naprawde dobrze i ciekawie ustawić 40 figurek to trzeba by to zrobić raczej dzień przed zawodami (potrzeba dużo więcej czasu i ludzi, no i zwinięcie takiego toru trwa znacznie dłużej)....
Artur, a co stoi na przeszkodzie by ustawić dwa cele na stanowisku Trenowaliśmy to w LGST i naprawdę nie przysparza to aż tyle dodatkowej roboty, mało tego płynność przejścia toru wzrasta (szczególnie gdy są grupy o różnej liczebności i osoby strzelające z jednego karabinka).
vivere militare est
Iperyt68 pisze:Hejka, dzięki za rewelacyjnie spędzony dzień. Pozdrowienia dla "Grupy Śmierci" Andrzej dobrze Ci poszło - tak trzymaj Jeżeli chodzi o specjały to rzodkiewka rulez Co prawda wolałbym z beczki niż ze słoika (wygodniej się je )...ArturR pisze: ...
pkt. 2 - też byłbym za, kiedyś już chyba była tutaj dyskusja na ten temat, i jeśli dobrze pamiętam to wyszło na to, że aby naprawde dobrze i ciekawie ustawić 40 figurek to trzeba by to zrobić raczej dzień przed zawodami (potrzeba dużo więcej czasu i ludzi, no i zwinięcie takiego toru trwa znacznie dłużej)....
Artur, a co stoi na przeszkodzie by ustawić dwa cele na stanowisku Trenowaliśmy to w LGST i naprawdę nie przysparza to aż tyle dodatkowej roboty, mało tego płynność przejścia toru wzrasta (szczególnie gdy są grupy o różnej liczebności i osoby strzelające z jednego karabinka).
Również dzięki za fajny dzień w "Grupie Śmierci"
Dwa cele na jednym stanowisku - kiedyś już to u nas proponowałem, ale wtedy niestety spotkało się to raczej z niechęcią....
Byłbym skłonny wrócić do tego pomysłu, myślę że wystarczyłoby poprostu odpowiednio przygotować miejscówkę po takie podwójne stanowiska. A co na to Mazgier i pozostali, którzy np. wczoraj ustawiali tor ?
Figurek ci u nas dostatek, na tą chwilę moglibyśmy ustawić nawet jakieś 50-60
Jedno jest pewne - im więcej będziemy sobie eksperymentować na różne sposoby, tym zawody będą ciekawsze i bardziej zróżnicowane, a co za tym idzie - każdorazowo duża porcja radochy gwarantowana