Zawody 5/10 - 29.06.2014
- cantchoose
-
Słuchajcie -bo dwa razy nie będę powtarzać - we wtorek byłam na czarnucha i oczom nie wierzę tu ukłony do Artura ,Artur przepiękne dzięki napewno koledzy się do mnie przyłączą:Artur przedłużył zero do 50m,czyli wykosił mało tego za plecami zera wykosił najpierw kosą bo tam badyle były 50-60cm wysokie, a w środę resztę na glanc wykoszone kosiarką jest to miejsce na biuro cały teren jest na nowo wykoszony na zerze jak na boisku,mało tego to całe zero jest odznaczone wałem z tej wykoszonej trawy i widać ile tego było ,Artur ślicznie dziękuję -oby inni brali przykład przesyłam kosz uśmiechów w podziękowaniu.do ciebie za twoje zaangażowanie na rzecz naszej grupy
Na Czarnuchu potrzebne są jeszcze tylko paliki. Takie z 1.5 m długie, 5-10 cm średnicy. Od drogi powbijamy i okręcimy taśmą. Jeżeli ktoś ma na składzie to proszę się podzielić, bo był plan, żeby tam jakieś drzewko położyć w okolicy ale to trochę ryzykowna operacja. Narzędzia niby mamy, tylko nam kominiarek brakuje ;)
Falcon Prairie PF25C Classic + Leapers 6-24/56
Crossman Phantom Power.
Crossman Phantom Power.
-
- Schrotflinte
Pani Marylko, niech Pani nie będzie taka skromna - sama przecież Pani zgarniała te sterty trawyMarylka i Heniu pisze:Słuchajcie -bo dwa razy nie będę powtarzać - we wtorek byłam na czarnucha i oczom nie wierzę tu ukłony do Artura ,Artur przepiękne dzięki napewno koledzy się do mnie przyłączą:Artur przedłużył zero do 50m,czyli wykosił mało tego za plecami zera wykosił najpierw kosą bo tam badyle były 50-60cm wysokie, a w środę resztę na glanc wykoszone kosiarką jest to miejsce na biuro cały teren jest na nowo wykoszony na zerze jak na boisku,mało tego to całe zero jest odznaczone wałem z tej wykoszonej trawy i widać ile tego było ,Artur ślicznie dziękuję -oby inni brali przykład przesyłam kosz uśmiechów w podziękowaniu.do ciebie za twoje zaangażowanie na rzecz naszej grupy
Poza tym, nie zrobiłem tego sam, w przedłużeniu Zero bardzo dużo pomógł też Warkocz z Ewą - i dla Was wszystkich wielki szacunek i podziękowania
Informacyjnie....Zero zostało przedłużone do 50m po to, by można było tam trenować wszystkie konkurencje Strzelectwa Terenowego, w tym także FT. Czyli jest w tej chwili uniwersalne "pełnowartościowe" Range Zero
Ostatnio na zawodach zauważyłem sytuacje, że ktoś stojąc na tyłach biura nagle poszedł na Zero....przed lufami strzelających(!). Dużo mówi się o bezpieczeństwie,i aby nie były to puste nic nie znaczące słowa, od następnych zawodów biuro będzie stało za plecami strzelających na Zero. Specjalnie w tym celu zostało wygospodarowane miejsce, gdzie będzie stało tylko i wyłącznie biuro, grill, oraz miejsca dla aut dowożących sprzęt na zawody, w tym także jedno honorowe miejsce "P" dla Henia i Pani Marylki - pozdrawiam
Grossus pisze:Chciałbym brać te same leki co Artur by mieć tyle zapału.
Uwierz mi że nie chciałbyś brać tych leków i mieć te problemy I one raczej mi nie dodają zapału - to się w sobie ma albo nie Ale nie narzekam, bo są ludzie których spotkał znaaaacznie gorszy los i też nie narzekają.
Przeciwnie, potrafią się jeszcze uśmiechnąć, i na codzień z godnością "dzwigają swój krzyż". Znam takich ludzi, i właśnie ich najbardziej podziwiam i szanuję :)
pzdr