Zawody 4/10 - 01.06.2014

Awatar użytkownika
Patrykd

Post autor: Patrykd »

1. Warkocz
2. Wiecho1967
3. Tomx
4. Marylka
5. HeniuD
6. Maciej
7. hugo
8. mazgier
9. Cantchoose
10. Grossus
11. ArturR
12. Elka
13. mahonxx
14. DAMDAR
15. MAURO
16.esmar
17.Bieta
18. eugsad
19. Schrotflinte
20. Jester
21. Marecki (FT) (bez grilla)
22. Paweł Górczyk
23. Wola
24. Luiza Wolska
25. Copereq - poknikowiec, balangowiec + dwoje dzieci
26. peacemaker
27. Patrykd (2 x grill ;-) )
Obrazek
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

Czy ktoś podjedzie do mnie po sprzęt?
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

Stanowiska wyznaczone, co trzeba wykoszone lub wycięte, można jutro stawiać tor. Koniecznie potrzebna będzie wkrętarka i 3 podwyższenia.
UWAGA :!: NIE wjeżdżać od strony ul. Czarnucha - na górze jest bagno. Widzieliśmy samochód zaryty po osie.
Wjazd od Karpiej jest OK.
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Dzięki za info. Jest już ktoś umówiony na przewóz sprzętu ze Smoczej Jamy? Jeśli nie, to o której mam podjechać?
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Dzięki , poradzimy sobie z Arturem, chociaż nie ukrywam, że kombi jest lepsze od camry.
Awatar użytkownika
DAMDAR

Post autor: DAMDAR »

Koleżanki i Koledzy
W związku z tym, że dzisiaj w nocy mam całą masę roboty na ul. Krzywoustego związaną z nową organizacją ruchu (zapewne słyszeliście w TV), to nockę mam zarwaną .
Proszę wybaczcie, że nie pojawię się na układanie toru a wręcz pojawię się chwilę przed zawodami bo muszę się wyspać. :-(
Awatar użytkownika
arturd

Post autor: arturd »

Witam Szanowne Grono

Sorki że tak późno :oops:
Ale za to jutro będę wcześnie.

1. Warkocz
2. Wiecho1967
3. Tomx
4. Marylka
5. HeniuD
6. Maciej
7. hugo
8. mazgier
9. Cantchoose
10. Grossus
11. ArturR
12. Elka
13. mahonxx
14. DAMDAR
15. MAURO
16.esmar
17.Bieta
18. eugsad
19. Schrotflinte
20. Jester
21. Marecki (FT) (bez grilla)
22. Paweł Górczyk
23. Wola
24. Luiza Wolska
25. Copereq - poknikowiec, balangowiec + dwoje dzieci
26. peacemaker
27. Patrykd (2 x grill ;-) )
28. ArturD
29. KacperD
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasiłek w krajach starej uni.

LGM-2-?????
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

No to na którą być? Napisz mi SMSa rano. ;-)
Awatar użytkownika
Wiecho1967

Post autor: Wiecho1967 »

I po zawodach. Dzisiejsze cele to był majstersztyk, duże podziękowania dla pomysłodawców. Dziękuję mojej grupie za wspólną zabawę - niestety steyer górą.
Pogoda nam dopisała zabawa była fantastyczna. Dziękuję wszystkim za miłą zabawę. :-)
"ONLY THE DEAD HAVE BEEN THE END OF WAR"
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Dziękuję wszystkim za udział w zawodach. Gratulacje dla zwycięzców. Szczególne podziękowania dla osób projektujących i ustawiających tor. Tak dziwnego toru to WSST jeszcze nie widziało. ;-)

Ps. Maila do Hogana już wysłałem. 8-)
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

Wielkie podziękowania dla Macieja i Jestera za wspólne przejście toru - było zacnie :mrgreen: i dodatkowo dla Artura za chęć, pomysły i realizację stanowisk "specjalnych" ;-)
Steyr HP & TX HC
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

To był naprawdę dobry dzień, fantastyczne strzelanie, super smakołyki.
Dawno nie było tak dobrze.
Jak to mówią na wręczeniu Oscarów "jestem wzruszony" :mrgreen:
THX for all !!
Wróciła mi wiara w TX'a i w siebie.
ps. właśnie otwieram staropremen
Awatar użytkownika
Marecki

Post autor: Marecki »

Dzięki wszystkim za wspólną zabawę - było kozacko :mrgreen:
Fotki :
https://picasaweb.google.com/Marecki.MK ... 1Zawody410
Pozdrawiam
Marek
Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

Dzisiejsza impreza to dla wielu członków poprostu kontynuacja świetnej zabawy z przed tygodnia u Beaverów :-)
WSST na ligowej rundzie prawie w komplecie. Ze "starej gwardii" zabrakło chyba tylko Przema, WuDe, Długiego, no i Sławka. Szkoda. Odwiedził nas za to nasz dawno niewidziany kumpel z dalekich "Włoch" - Arturro Dulato - pozdrawiam! :-D ;-)
Dziś wszystko było super. Pogoda, tor + zaplecze, no i ta atmosfera :-) Tutaj wielkie dzięki dla moich dzisiejszych kompanów z grupy - Wiesiu i Madzia. Było dużo żartów, śmiechów itd. ;-) Wogóle wszędzie wokół było czuć fajną atmosferę. Na koniec to już myślałem że wskoczę do tego kotła i polecę w powietrze razem z tym czajnikiem ! :-D

No i jedzenie! Oprócz dobrego grilla różne sałatki, które po zawodach były dla mnie jak balsam dla żołądka ;-)
Miałem już to szczęście wcinać mnóstwo różnych przysmaków światowych kuchni, w tym także azjatyckiej u samych zródeł, uważanej za jedną z najlepszych na świecie. Ale smak dzisiejszych przystawek był poprostu pycha! Ukłon dla kucharza! I przy okazji - Geniu - dzięki za pączki dla wszystkich! Rozsiewasz wokół siebie dużo spokoju, dobrej energii i jesteś u nas mile widziany - witaj w WSST :-)

Na torze zażarta walka i wysokie wyniki w HFT2 z dogrywką.
HFT1 pozamiatała dziś rodzinka Wolskich i "wczorajszy" Warkocz :mrgreen:
Przy okazji, Maciej ciesze się , że pasuje Ci ten Vortex i życzę jeszcze wielu sukcesów z nim. Cieszę się też, że ta luneta została w WSST, podobnie jak "mój" obecnie Tomx'owy ProSport :-)

Wygląda też na to, że mamy nowego szefa toru :-) Na tym stanowisku zasłużonego już Hugo zastąpił dziś Mazgier.
Marcin myślę że dobrze Ci poszło, i sam widzisz jak istotny jest plan-konspekt zrobiony dzień przed zawodami, by w dniu zawodów już nie motać się chaotycznie po terenie. Życzę Ci, byś w projekcie i realizacji następnych torów uzyskał udany kompromis pomiędzy oficjalnymi przepisami HFT(pfta), a tym na co grupa chce/może sobie pozwolić na zawodach "wewnętrznych". Wystarczy w każdą sobotę przed zawodami poświęcić jakieś kilkadziesiąt minut z długopisem i A4. Przed Tobą w tym roku jeszcze większe wyzwania. Najpierw PKZ a pózniej PFTA. Ale nie martw się, nie będziesz sam. Pomożecie ? POMOŻEMY !!! :-D

Dziś jako grupa stworzyliśmy naprawdę fajną atmosferę, można powiedzieć, że wręcz "rozwaliliśmy system" :-D

Dosłownie niczego mi nie brakowało. Jedyne czego żałuję, to faktu że nie mogłem skorzystać z naszej nowej toalety na Czarnuchu. Powód jest prozaiczny. Poprostu nie miałem przy sobie pieniędzy, a nie chciałem tak na krzywy ryj bez opłaty robić siku :-D ;-)
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

No i całe szczęście,żeś nie sikal bo napewno byłbyś na fejsie :-D
Artur ,życzę tobie takiego chumoru,jak dziś przez cały rok ,dziś byłeś wyśmienity, natomiastplan toru- tow kierunku Marcina poprostu majstersztyk)):: POMOZEMY :lol: :lol: :-/ zabawa i chumory wszystkich rewelacja.
ODPOWIEDZ