Zawody 4/10 - 01.06.2014
-
fakt ,Bobry mają fajne pomysły na niektóre stanowiska. Mam coś wg własnych pomysłów na conajmniej dwa stanowiska. Czy przebije to Bobrów - sam ocenisz może już w niedziele ;) zależy od pogody.Tomx pisze:to 11 :) kilka figurek w stylu "Bobrow" mozna by wymyslec ja jestem za
Tak na marginesie, jesli masz czas to uważam że powinieneś wykorzystać obecną wysoką formę, i sprawdzić się na najbliższych MP w HFT2.
Ale te imieniny chyba nie są w godzinach 11-14 ? ;)Grossus pisze:Pamiętać należy o patrykowych podwyższeniach i montowaniu figurek na "naturalnych podwyższeniach" więc może aż tyle nie trzeba będzie kosić. Ja niestety odpadam w sobotę. Powód mam na prawdę ciężkiego kalibru: imieniny teściowej.
Jeśli jednak tak, to zazdroszcze imieninowego maratonu :)
Przypominam, że oczekujemy deklaracji pomocy w sobotę przy przygotowaniu toru.
Proponowana godzina rozpoczęcia to 11.
U mnie trochę się komplikuję, po ostatnich deszczach zalało mi dom i czekam za terminem od dekarza, jeśli będzie to sobota -a prawdopodobnie będzie, to może być problem z moim uczestnictwem.
Proponowana godzina rozpoczęcia to 11.
U mnie trochę się komplikuję, po ostatnich deszczach zalało mi dom i czekam za terminem od dekarza, jeśli będzie to sobota -a prawdopodobnie będzie, to może być problem z moim uczestnictwem.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.