impreza towarzysząca na leśniku
impreza towarzysząca na leśniku
Czy organizujemy jakiś pokaz strzelecki, imprezę towarzyszącą dla festynu na leśniku w dniu 16 maj?
Przepraszam to chyba 17 maj
Przepraszam to chyba 17 maj
Ostatnio zmieniony 2014-05-13, 08:34 przez mahonxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
-
Powtórzę to co napisałem w innym temacie:
Dodam jedynie, że tam raczej na pewno będą sami laicy i trzeba będzie zachować szczególną ostrożność. Cele proponowałbym porozstawiać daleko (więcej niż 20m), aby nie było ewentualnych rykoszetów.7. Organizowane będą dni otwarte na torach łuczniczych 15 czerwca. Jest to forma pikniku i promocji KS Leśnika. Wstępnie ustaliliśmy, że sekcja strzelecka zorganizuje 3 stanowiska strzeleckie. Impreza trwa od 10 do około 18, ale jak będziemy tylko przez 3 godziny to wystarczy. Nie musi być to strikte HFT. Wystarczy rozstawić spinerki, parę figurek i pokazać o co w tym chodzi. Będą to osoby dorosłe jak i dzieci, ale kompletni laicy, wiec można w znaczny sposób rozreklamować nasza sekcję.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Tak na szybko z fona ale
Na 20 żaden laik nie trafi jeszcze do tego lupka do której bedzie się składał 10minut (wiem bo uczę szwagrów i szwagierki)trzeba rozstawić figurki bliżej z dużą ilością mięsa (unikajmy smoka) najlepiej gdyby to były wiatrówki z otwartymi wtedy jakoś dadzą rade.Gdyby trafił się zdolny może próbować na 20 m.
Do tego jeszcze dzieci hmmm kiedyś rozmawialiśmy o Crosmanie 1077 idealne strzeladło do zabawy
Tak uważam
Na 20 żaden laik nie trafi jeszcze do tego lupka do której bedzie się składał 10minut (wiem bo uczę szwagrów i szwagierki)trzeba rozstawić figurki bliżej z dużą ilością mięsa (unikajmy smoka) najlepiej gdyby to były wiatrówki z otwartymi wtedy jakoś dadzą rade.Gdyby trafił się zdolny może próbować na 20 m.
Do tego jeszcze dzieci hmmm kiedyś rozmawialiśmy o Crosmanie 1077 idealne strzeladło do zabawy
Tak uważam
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski