Puchar Polsko-Czeski
Puchar Polsko-Czeski
Ukazało się zaproszenie do udziału w cyklu Pucharu Polsko-Czeskiego. To jego pierwsza edycja - pomysł ś.p. Andreasa i Kubajzza urodził się podczas wspólnych zawodów w Polsce i Czechach w poprzednim sezonie.
Do Starkova jak i do Bohumina mamy blisko. Koszty startowego (100 K¨) symboliczne a hotele po czeskiej stroni znacznie tańsze niż u nas. Bariery językowej praktycznie nie ma - nie wolno tylko używać zwrotu 'szukam figurki' bo BARDZO źle się tłumaczy na czeski . Nie wspomnę o biesiadach po zawodach, znakomitym czeskim piwie i kiełbaskach.
Pierwsze zawody w Starkovie - ZAPROSZENIE . Można korespondować po polsku.
Reportaż z majowego Starkova 2013
Na zachętę nagroda dla najlepszej 'sprężyny' w zeszłym roku:
Do Starkova jak i do Bohumina mamy blisko. Koszty startowego (100 K¨) symboliczne a hotele po czeskiej stroni znacznie tańsze niż u nas. Bariery językowej praktycznie nie ma - nie wolno tylko używać zwrotu 'szukam figurki' bo BARDZO źle się tłumaczy na czeski . Nie wspomnę o biesiadach po zawodach, znakomitym czeskim piwie i kiełbaskach.
Pierwsze zawody w Starkovie - ZAPROSZENIE . Można korespondować po polsku.
Reportaż z majowego Starkova 2013
Na zachętę nagroda dla najlepszej 'sprężyny' w zeszłym roku:
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
To może mu powiedz, że nie jest jednak najsprytniejszym programem na świecie i że ty wiesz lepiej. Myślę, że jeżeli się uprzesz to się w końcu podda i pozwoli ci odwiedzić stronę. Ta strona poprosi Cię o twoje dane i potwierdzi je z twoim IP, dlatego antyvir może mieć z tym jakiś problem.
Falcon Prairie PF25C Classic + Leapers 6-24/56
Crossman Phantom Power.
Crossman Phantom Power.
Potwierdzeniem jest obecność na liście zapisanych.Wypełniłem formularz, ale nie dostałem żadnego potwierdzenia.
Hmmm a jaki to antyvir? Ja mam G-Datę w jednym miejscu, NOD32 w drugim i NAV w trzecim i żaden źle się nie wypowiada :)u mnie antywir blokuję stronę jako dawce malware?
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !