Luźne strzelanko
Luźne strzelanko
To może stworzyć temat np.
Tu umawiamy sie na pykanie(strzelanie)
W którym można by umawiać sie na luźne spotkania strzeleckie.
Zapewne przyciagnie to wielu poczatkujacych w tym i mnie.
Nie każdy chyba czuje sie na siłach żeby odrazu mierzyć sie z wygami którzy kłada cele bez śrutu tylki samą siłą perswazji.Takie spotkania bardzie towarzyskie przy wiatrówkach .
Sorry że tu ale jakoś nie moge z telefony wpisać coś w tematach
Tu umawiamy sie na pykanie(strzelanie)
W którym można by umawiać sie na luźne spotkania strzeleckie.
Zapewne przyciagnie to wielu poczatkujacych w tym i mnie.
Nie każdy chyba czuje sie na siłach żeby odrazu mierzyć sie z wygami którzy kłada cele bez śrutu tylki samą siłą perswazji.Takie spotkania bardzie towarzyskie przy wiatrówkach .
Sorry że tu ale jakoś nie moge z telefony wpisać coś w tematach
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Spotkania strzeleckie będą się odbywać w Niedzielę do czasu kiedy ekipa dość znacznie się rozrośnie.
Wówczas pomyślimy o innych dniach tygodnia, jednak nie każdy ma czas w inne dni się spotykać ze względu na obowiązki praca itp.
Odnosząc się do wypowiedzi WuDe Stowarzyszenie powstaje głównie dla tych, którzy nie mają co zrobić ze sprzętem. Planujemy zapoczątkować nową dyscyplinę strzelecką dla ludzi, którzy posiadają słabsze karabinki (nawet Chinkę) lub takich co nie posiadają optyki.
Dyscyplina prosta HZ większe i bliżej.
Będzie to sposób na zachętę nowych ludzi, którzy chcą strzelać a nie mają wystarczającego kapitału na zakup drogiego sprzętu lub nawet dobrego standardu.
Nikt nie będzie z tego powodu, że ma gorszy sprzęt dyskryminowany wręcz przeciwnie.
To właśnie te "stare wygi" mogłyby wyłuskać potencjał z tych ludzi. Wskazać im kierunek co do kupna sprzętu optyki po niższych kosztach, gdzie uderzyć i co kupić.
Wtedy być może będzie zawsze nowa krew w Stowarzyszeniu.
Wówczas pomyślimy o innych dniach tygodnia, jednak nie każdy ma czas w inne dni się spotykać ze względu na obowiązki praca itp.
Odnosząc się do wypowiedzi WuDe Stowarzyszenie powstaje głównie dla tych, którzy nie mają co zrobić ze sprzętem. Planujemy zapoczątkować nową dyscyplinę strzelecką dla ludzi, którzy posiadają słabsze karabinki (nawet Chinkę) lub takich co nie posiadają optyki.
Dyscyplina prosta HZ większe i bliżej.
Będzie to sposób na zachętę nowych ludzi, którzy chcą strzelać a nie mają wystarczającego kapitału na zakup drogiego sprzętu lub nawet dobrego standardu.
Nikt nie będzie z tego powodu, że ma gorszy sprzęt dyskryminowany wręcz przeciwnie.
To właśnie te "stare wygi" mogłyby wyłuskać potencjał z tych ludzi. Wskazać im kierunek co do kupna sprzętu optyki po niższych kosztach, gdzie uderzyć i co kupić.
Wtedy być może będzie zawsze nowa krew w Stowarzyszeniu.
Dokładnie jak mówi Szabatt. Stowarzyszenie powstaje w celu zwiększania umiejętności strzeleckich, czyli nawet od zera. Jeżeli przyjdzie ktoś z chinką nie zostanie wyrzucony. Każdy ma taki sprzęt jaki ma i z tego powodu nikt nikogo nie będzie dyskryminował.
Co do spotkań niedzielnych. To na razie chcemy tak zrobić, by co niedzielę byli członkowie stowarzyszenia (niekoniecznie wszyscy, ale też nie jeden czy pięciu), którzy będą mogli jakoby prowadzić te spotkania. Zadbać o nasz teren, pomóc w np. ustawieniu lunety, poradzeniu jaki śrut kupić, jakie są postawy strzeleckie itp. Jeżeli nasza inicjatywa zacznie rosnąć do pokaźnych rozmiarów, to możemy wtedy pomyśleć nad dodatkowymi spotkaniami, jeżeli będą chętni. Oczywiście zawody to całkiem inny temat. Tam będzie full serwis, tor z figurkami, dodatkowe zawody sylwetkowe itp. jednak najważniejsze będą nasze spotkania "treningowe".
Co do spotkań niedzielnych. To na razie chcemy tak zrobić, by co niedzielę byli członkowie stowarzyszenia (niekoniecznie wszyscy, ale też nie jeden czy pięciu), którzy będą mogli jakoby prowadzić te spotkania. Zadbać o nasz teren, pomóc w np. ustawieniu lunety, poradzeniu jaki śrut kupić, jakie są postawy strzeleckie itp. Jeżeli nasza inicjatywa zacznie rosnąć do pokaźnych rozmiarów, to możemy wtedy pomyśleć nad dodatkowymi spotkaniami, jeżeli będą chętni. Oczywiście zawody to całkiem inny temat. Tam będzie full serwis, tor z figurkami, dodatkowe zawody sylwetkowe itp. jednak najważniejsze będą nasze spotkania "treningowe".
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Teraz moge cos napisać bo z telefonu jakoś nic mi nie wychodzi
np. Panowie żonka mnie wkurzyła idzie ktoś postrzelać heheheh
Taki spontaniczny zryw ludu
Właśnie cos takiego miałem na myśli jako temat w którym piszemymaximus pisze: A co do spotkań i pytania WuDe to nic nie stoi na przeszkodzie żeby np za pośrednictwem forum umówić się z dwoma czy trzema kolegami i postrzelać. Róbta co chceta
np. Panowie żonka mnie wkurzyła idzie ktoś postrzelać heheheh
Taki spontaniczny zryw ludu
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
HZ według regulaminu PFTA to Hit Zone inaczej KZ czyli KillZonemaximus pisze:Szabatt a co to jest HZ? A co do spotkań i pytania WuDe to nic nie stoi na przeszkodzie żeby np za pośrednictwem forum umówić się z dwoma czy trzema kolegami i postrzelać. Róbta co chceta
Odnośnie strzelania od tak lepiej z tym poczekać aż formalnie teren będzie nasz